Donatorska večera “Darujmo svjetlo” održana na Splitu 3

U srijedu, na blagdan sv. Lucije na trgu ispred Prime 3 održana je donatorska večera “Darujmo svjetlo”. Nositelj projekta Turističko-ugostiteljska škola Split je u suorganizaciji s Obrtničkom komorom SDŽ, Turističkom zajednicom grada Splita, Gradskim kotarom Split 3 i Udrugom građana Moj Split3 priredila donatorsku večer za Udrugu roditelja djece oboljelih i liječenih od malignih bolesti “Sanus”.Uz bogat i raznolik program za sve uzraste dijelila se i hrana koju su pripremili učenici Turističko ugostiteljske škole Split, te su na taj način još jednom dobili priliku pokazati svoje vještine usavršene kroz prijekt uspostave Regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma, popularno zvanog FitSplit.

 

Ovoj humanitarnoj manifestaciji kroz donacije za lutrije priključili su se Sveučilišna galerija te brojni pojedinci i gospodarstvenici. Obrtnička komora Split sufinancirala je nabavu namirnica, Roto dinamics je osigurao piće najmlađim posjetiteljima, Slovarica d.o.o. zaslužna je za 15 metarski svijetleći slogan “Darujmo svjetlo”, a putnička agencija F-tours za glavnu nagradu na lutriji – putovanje u Veneciju za dvije osobe.

Cilj ove manifestacije je bio upravo na blagdan sv. Lucije donijeti svjetlo štićenicima udruge “SANUS” koja više od 30 godina djeluje sa sjedištem na adresi Ruđera Boškovića, a na sveopće zadovoljstvo lokalne zajednice, osobito onih najmlađih.