Potpisana Povelja prijateljstva između Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske i Bjelovarsko -bilogorske županije

U okviru održavanja Međunarodnog sajma Gudovec 2019. i Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore  dana 05. rujna, 2019.g. u Garešnici domaćin Obrtnička komora Bjelovarsko-bilogorske županije i Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije potpisali su Povelju o prijateljstvu.
Svečanim  potpisivanjem Povelje, predsjednici područnih komora Elida Marković i Goran Grgić obvezali su se u duhu suradnje i zajedničkih projekata, promicati i unaprjeđivati  svekolike interese obrtništva.
Elida Marković istaknula je da jačanjem profesionalne i prijateljske suradnje između Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske i Bjelovarsko bilogorske županije koja se temelji  na načelima jednakosti i uzajamnog poštovanja možemo uspješnije štititi interese obrtništva i promicati mladim naraštajima pristupanje obrtničkim djelatnostima.
Zajedničkim  iskustvom i djelovanjem  područne komore nastojati će  očuvati i štititi tradicionalne obrte od nestajanja i njegovati kulturne i povijesne vrijednosti sredina iz kojih dolaze.