Eno-gastro Kaštela okupili obrtnike iz cijele Hrvatske

 

U subotu 30. lipnja na Portu u Kaštel Starom, sedmu godinu zaredom, Udruženje obrtnika Kaštela zajedno sa svojim prijateljima, obrtnicima iz Slavonije, Moslavine, Zagorja, Gorskog kotara, Istre, Primorja i  Dalmacije predstavili  su svoje kulinarske vještine, raznovrsne delicije i vina svoga kraja.

Sve pristune koji su na poziv organizatora u subotu navečer došli na manifestaciju „Eno-gastro Kaštela“ pozdravili su Denis Ivanović, gradonačelnik Grada Kaštela, Ivan Gotovac, predsjednik Udruženja obrtnika Kaštela, Elida Marković, predsjednica Obrtničke komore Splitsko – dalmatinske županije te Nada Maršić direktorica Turističke zajednice grada Kaštela.

I ove godine svojim dolaskom prijatelji obrtnici iz Območno obrtno-podjetniške zbornice, Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec,  na čelu s direktorom komore Danilom Basle i predsjednikom komore Matjažom Žgankom uveličali su manifestaciju Eno gastro Kaštela.

Uz dobru spizu i glazbu uživo, manifestacija „Eno gastro Kaštela“ i ovoga puta odvijala se do dugo u noć, a među onima koji su se opustili i uživali u pravom dalmatinskom ozračju bio je i značajan broj stranih turista.

Udruženje obrtnika Kaštela  posebno se zahvalilo Obrtničkoj komori Splitsko-dalmatinske županije, Gradu Kaštela i Turističkoj zajednici grada Kaštela koji su podržali manifestaciju Eno gastro Kaštela 2019.