POZIV ZA IZLAGANJE NA 23. MEĐUNARODNOM SAJMU SASO 2019

Tradicionalni 23. međunarodni sajam SASO 2019, održat će se od 23. do 26. 10. 2019. godine u splitskoj Spaladium areni.

 

Sajam SASO kao najznačajniji gospodarski skup u regiji kumulira novi poslovni potencijal, a ujedno nudi i mogućnost sudjelovanja brojnih izlagača u profesionalno vođenoj medijskoj kampanji. To je mjesto sklapanja novih poslova, prostor gdje struka susreće gospodarstvo te prilika susreta gospodarstvenika s donositeljima poslovnih odluka koje se odnose na ciljane skupine i prodajne kanale.
SASO 2019 predstavlja mnoštvo prilika za unaprjeđenje poslovnih kontakata s postojećim klijentima i stjecanje novih poslovnih partnera kroz ugovaranje novih i širenje dotadašnjih poslova.

I ove godine Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije potpisala je Ugovor  o poslovnoj suradnji sa organizatorima Sajma SASO o povlaštenoj cijeni izlaganja za sve članove Hrvatske obrtničke komore.

Temeljem odluke Upravnog odbora POK-a Split, ove godine će se svakom izlagaču (obrtniku ili dobrovoljnom članu koji uredno podmiruju komorski doprinos) sa područja Splitsko-dalmatinske županije sufinancirati 5m2 izložbenog prostora.

Zainteresirani za izlaganje na 23. Međunarodnom sajmu SASO 2019 mogu se prijaviti na kontakt: 021 470 – 114 ili putem emaila: ok.split @hok.hr.

Vidimo se.