U Omišu održana manifestacija “Vridne ruke”

Za Dan grada Omiša 16.05.  u Omišu je u organizaciji Udruženja obrtnika Omiš održan projekt “Vridne ruke”.  Sekcije frizera i ugostitelja su već tradicionalno, i ove godine napravili prigodni program povodom sv. Ivana  Nepomuka zaštitnika grada Omiša. Program se odvijao u dva dijel. Na Trgu sv. Mihovila su frizeri obrtnici iz osam salona priredili reviju frizura.  Svaki od njih se predstavio tematskim programom i sa prekrasnim plesnim modelima. Program je upotpunio i državni prvak gitarist Silvio Bilić. Osim frizura jasno je bilo vidljivo i zajedništvo svih kolega u želji da naprave nešto za svoju struku i grad.

Nakon prigodnog programa fešta se preselila na drugi trg gdje su ugostitelji priredili pravu ekspanziju okusa i mirisa. 10 vrijednih restorana je podijelilo više od 700 porcija hrane na različite teme. I dok su naši obrtnici vrijedno radili građani su imali priliku okusiti i uživati u ponuđenim jelima. Atmosferu je upotpunila svirka gradskog orkestra iz Podstrane.

Udruženje obrtnika Omiš je i ove godine ponosno na obrtnike i sve vas pozivaju da i dogodine, u isto vrijeme i na istom mjestu dođete i uživate s njima.

Lijepo je i ponosno biti obrtnik.