Obrtničke revije u sklopu 46. Praznika cvijeća

U organizaciji Udruženja obrtnika Split i Obrtničkom komorom Split kao suorganizatorom, u Splitu se od ponedjeljka 20.03.2023. održava 46. Praznik cvijeća.

Kao dio programa od srijede su Dioklecijanovim podrumima počele i modne večeri splitskih obrtnika, koje su započele sa revijom frizura. Svojim umijećem i kreacijama predstavili su se frizerski saloni: “Ljiljana”, “Forketa”, “Ivana”, “Art of style”, “Glamur”, “Basium” “Tanja Style”, te frizerski studio “Models”. Uz njih su sudjelovali i budući frizeri iz Obrtničke škole, kojima je ovo bila izuzetna prilika da se pokažu i uče od ponajboljih frizera, te tako i sami izrastu u buduće Majstore svog zanata.

Program u Dioklecijanovim podrumima nastavlja se u četvrtak sa modnom revijom na kojoj će se predstaviti tri modna kreatora, Emtrien Design, obrt Toma i Marina design, te u petak kada će svoju modnu reviju povodom 20. godišnjice rada održati Jurica Pirić – modni brend ARILEO.

Pozivamo sve da posjete Podrume i našu prekrasnu Rivu na kojoj je i prodaja cvijeća i sadnica naših kolega iz Banovine zaključno do nedjelje kada 46. Praznik cvijeća završava.