Manifestacija “Večer kulinarske baštine” u Imotskom

Udruženje obrtnika Imotski u suradnji sa Županijom Splitsko-dalmatinskom, Turističkom zajednicom Grada Imotskog, Obrtničkom komorom Splitsko-dalmatinske županije i ostalim partnerima po prvi put organizira gastronomsku manifestaciju “Večer kulinarske baštine”, koja će se održati dana 11. kolovoza 2018. godine s početkom u 18.00 sati u ulici Ante Starčevića u Imotskom.

Projekt se organizira u cilju promoviranja obrtničkih proizvoda i usluga s posebnim naglaskom na autohtone prehrambene proizvode, koji bi uz pomoć područnih obrtničkih komora i udruženja obrtnika iz cijele Hrvatske bili prezentirani mnogobrojnim posjetiteljima i turistima.

“Večer kulinarske baštine” ima za cilj da postane tradicionalna manifestacija na kojoj će obrtnici  zajedničkim snagama i svojim umijećem promovirati raznolikost i bogatstvo gastronomske ponude koja krasi našu domovinu i na šta smo jako ponosni. Također svim sudionicima i gostima pruža se i jedinstvena prilika da upoznaju prirodne ljepote, običaje, kulturnu baštinu i tradicionalno gostoprimstvo kojim se ponosi Imotska krajina.

Dođite te zajedno s nama doživite i “okusite” Imotski!