VRIDNE  RUKE  UGOSTITELJA  ULJEPŠALI  DAN  GRADA  OMIŠA

U sklopu proslave Dana grada Omiša i blagdana Sv. Ivana Nepomuka uz pokroviteljstvo Grada Omiša, Turističke zajednice grada Omiša i Obrtničke komore Splitsko -dalmatinske županije, Udruženje obrtnika Omiš je 16.05.2022. već tradicionalno sedmu godinu organiziralo manifestaciju „Vridne ruke“ . U sklopu manifestacije pozvana je i Srednja škola „Jure Kaštelan“ Omiš da sa svojim učenicima kuharima i konobarima promovira ta zanimanja. Uz dobru spizu bakalara i delicija od morskih plodova učenici su pokazali i svoje vještine u spravljanju koktela, što su građani sa zadovoljstvom konzumirali.

Gastro feštu je otvorio predsjednik Udruženja Tomislav Škarica i pozvao građane na degustaciju jela koja su pripravila 12 restorana: POSEJDON, BABILO, KOD MIJE, BASTION, KAŠTIL SLANICA, HOTEL VILLA DVOR, ROGAČ, ĆAĆA, ULTIMO, LANTERNA, DALMACIJA i GAJETA.  Vridne ruke naših pekara : PANIS i PRIKO donirali su kruh. Svima smo jako zahvalni na velikom odazivu.

Ova hvale vrijedna manifestacija zaslužuje naziv „VRIDNE RUKE“ jer je pokazala koliko su zaista vrijedni, marljivi i kreativni obrtnici Omiškog kraja.